Digitalizace v prostředí ligy malého fotbalu v ČR - Křížek, Tomáš; Gála, Libor, 1965-; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Diplomová práce si klade za cíl vývoj aplikace pro malý fotbal podle principů Fotbalové revoluce. Z tohoto důvodu je provedena analýza úrovně digitalizace v malém fotbalu a fot-bale v ČR. Poté je na základě zjištěných poznatků navržena aplikace a následně také vyvinuta a otestována. V závěru práce jsou zhodnoceny cíle a přínosy práce.
Vedoucí práce: Libor Gála
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses