Vliv občanské války v Sýrii na postavení syrských Kurdů - Piškulová, Adriana; Havlová, Radka, 1975-; Burešová, Jana, 1989-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Bakalářská práce pojednává o syrské občanské válce a jejím vlivu na syrskou kurdskou menšinu. Popisuje historické události, které vedly k arabskému jaru a následně se překlenuly v občanskou válku. Hlavním cílem je zhodnotit, zdali má občanská válka vliv na postavení syrských Kurdů.
Vedoucí práce: Radka Havlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses