Možnosti vývoje mobilních aplikací s využitím multiplatformní architektury - Esterka, Jakub; Šebesta, Michal; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Tato práce mapuje současné možnosti multiplatformního vývoje mobilních a IoT aplikací, zejména možnosti softwarové architektury. V textu jsou představeny populární frameworky pro multiplatformní vývoj, které jsou následně zhodnoceny s použitím vlastní hodnoticí metodiky. Zároveň jsou shrnuty specifika mobilního vývoje a multiplatformních architektur. Vybraný multiplatformní framework je implementován a použit pro vývoj modelové aplikace. V poslední části práce je tedy čtenáři představena reálná implementace vybrané architektury a aplikačního rámce pro serverové i mobilní řešení.
Vedoucí práce: Michal Šebesta
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses