Duševní hygiena a work-life balance studentů VŠE - Dvořáková, Jana; Franková, Emilie, 1949-; Pauknerová, Daniela, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce na téma „Duševní hygiena a work-life balance studentů VŠE“ je zaměřena na seznámení čtenáře se zásadami efektivní duševní hygieny a objasnění pojmu work-life balance. V rámci teoretické části jsou vymezeny dílčí oblasti duševní hygieny, kterými jsou například životní rytmy, životospráva, stres, nebo time management. Cílem diplomové práce je zmapovat povědomí studentů VŠE o problematice týkající se duševní hygieny a work-life balance a navrhnout pro studenty praktická doporučení. Pomocí online dotazníkového šetření byl proveden kvantitativní výzkum, kterého se zúčastnilo 387 studentů magisterského studia na VŠE. Na základě teoretické části byly v úvodu praktické části stanoveny výzkumné otázky, které byly na základě výsledků dotazníkového šetření v závěru práce vyhodnoceny.
Vedoucí práce: Emilie Franková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses