Strategie employer branding v ČR - Kavková, Adéla (2017)
Diplomová práce se zabývá aktuálním trendem v řízení lidských zdrojů, employer brandingem. Cílem práce je identifikace a zhodnocení nástrojů pro budování a posilování značky zaměstnavatele ve vybrané společnosti v České republice na vnějším trhu práce i uvnitř společnosti. Teoretická část je zaměřená na definování základních pojmů týkajících se employer brandingu. V praktické části je představena vybraná společnost, její nástroje k budování značky zaměstnavatele následované interním a externím dotazníkovým šetřením. Výsledky výzkumu jsou vyhodnoceny a přetransformovány do návrhů ke zlepšení employer brandingu vybrané společnosti.