Personální marketing - Fiedlerová, Lucie; Legnerová, Kateřina, 1965-; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem této diplomové práce je uvést teoretický základ personálního marketingu, analyzovat požadavky studentů vysokých škol a čerstvých absolventů na zaměstnavatele při hledání zaměstnání a následně uvést vhodná doporučení pro současné zaměstnavatele se zájmem o tuto cílovou skupinu. Zmíněnému cíli je také uzpůsobena struktura celé práce. V první části se věnuje teoretickému výkladu personálního marketingu a budování zaměstnavatelské značky, vypracovanému na základě odborné literatury, periodik i elektronických zdrojů. Druhá část je věnována výzkumu pomocí dotazníkového šetření, ve kterém jsou analyzovány zmíněné požadavky. Na základě zjištěných dat jsou v závěru práce uvedena doporučení pro současné zaměstnavatele.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses