Návrh obchodní strategie půjčovny karavanů - Zavadilová, Michaela; Habrmanová, Blanka; Mareš, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Hlavním cílem této diplomové práce je formulace návrhu obchodní strategie pro půjčovnu karavanů Super Karavany na období 2018-2020 na základě výsledků zpracování strategické analýzy. První část práce vymezuje teoretická východiska, na jejichž základě jsou v analytické části práce prováděny analýzy potřebné k formulaci obchodní strategie. V druhé části práce je představena firma Super Karavany a provedena strategická analýza v kontextu obchodní strategie. Pro zpracování analýz potřebných k formulaci obchodní strategie je použita metodika konceptu strategického řízení BIBS. V rámci analýzy zákazníků v analytické části práce byl realizován výzkum spokojenosti zákazníků se službami půjčovny Super Karavany. V třetí části práce je formulován návrh obchodní strategie.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses