Trvale udržitelná móda - Kubálková, Anna (2017)
Trvale udržitelná móda vytváří dlouhodobý vztah se zákazníkem. Staví na hodnotách společnosti, efektivně nakládá se zdroji, ctí lidskou práci, kvalitu, rozmanitost a snižuje spotřebu. Na trhu je poměrně novou problematikou. Digitální prostředí otevírá neomezené příležitosti, jak zasáhnout velký počet lidí s minimálními náklady. Počet online uživatelů exponenciálně roste. Cílem této diplomové práce je navržení digitální strategie pro nově vzniklou a zcela unikátní společnost nabízející trvale udržitelnou módu. Online strategie vychází z metody RACE, která se zaměřuje nejen na získávání nových zákazníků, ale také na jejich dlouhodobé udržení. V práci jsou zároveň uvedena doporučení, jak dále digitální strategii rozvíjet a naplňovat v delším časovém horizontu.