Trvale udržitelná móda - Kubálková, Anna; Boučková, Jana; Pašmik, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Trvale udržitelná móda vytváří dlouhodobý vztah se zákazníkem. Staví na hodnotách společnosti, efektivně nakládá se zdroji, ctí lidskou práci, kvalitu, rozmanitost a snižuje spotřebu. Na trhu je poměrně novou problematikou. Digitální prostředí otevírá neomezené příležitosti, jak zasáhnout velký počet lidí s minimálními náklady. Počet online uživatelů exponenciálně roste. Cílem této diplomové práce je navržení digitální strategie pro nově vzniklou a zcela unikátní společnost nabízející trvale udržitelnou módu. Online strategie vychází z metody RACE, která se zaměřuje nejen na získávání nových zákazníků, ale také na jejich dlouhodobé udržení. V práci jsou zároveň uvedena doporučení, jak dále digitální strategii rozvíjet a naplňovat v delším časovém horizontu.
Vedoucí práce: Jana Boučková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses