Plánování obchodních kapacit letecké flotily v rámci charterové přepravy - Marchynová, Mária; Novák, Radek, 1960-; Darnady, Dávid; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce se zabývá návrhem strategie při plánování obchodních kapacit modelové letecké flotily v rámci nepravidelné (charterové) přepravy. V teoretické části práce je kladen důraz jak na obecnou charakteristiku letecké dopravy a leteckých dopravců, tak na právní, bezpečnostní, infrastrukturní i provozní hledisko letecké dopravy. Praktická část se zabývá průzkumem trhu charterové dopravy v České republice a návrhem strategie při plánování obchodních kapacit letecké flotily. Výstupem práce je návrh letových řádů charterového dopravce pro letní sezonu kalendářního roku s popisem nákladové optimalizace a dalších aspektů, které je potřeba vzít v úvahu při plánování obchodních kapacit letecké flotily.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses