Tvorba mobilní aplikace za použití frameworku React-Native - Šachbazjan, Aik (2017)
Cílem této bakalářské práce je popis javascriptového frameworku React Native, který přináší především webovým vývojařům možnost proniknout do multiplatformního mobilního vývoje, tedy do vývoje pro zařízení s operačními systémy Android a iOS. Hlavním cílem práce je čtenáři vysvětlit a demonstrovat práci s touto technologií na ukázkovém programu. Mezi vedlejší cíle patří zařazení frameworku React Native do kontextu technologií spojených s mobilním vývojem a zhodnocení možnosti začlenění této technologie do výuky na Vysoké škole ekonomické v Praze.