Data mining ve veřejných datech - Borodin, Dmitry (2017)
Tato bakalářská práce je zaměřena na použití data miningu na veřejných datech. Pro účely práce byla vybrána databáze teroristických činů (GTD). Analýza bude prováděna pomocí procedur CF-Miner a SD4ft-Miner systému LISp-Miner, který je akademickým systémem pro dobývání znalostí z databází. Práce obsahuje teoretickou část, úvod do doménové oblasti, řešení a interpretace analytických otázek. Hlavním cílem je nalezení odpovědí na položené analytické otázky.