Data mining ve veřejných datech - Borodin, Dmitry; Rauch, Jan, 1948-; Chudán, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Tato bakalářská práce je zaměřena na použití data miningu na veřejných datech. Pro účely práce byla vybrána databáze teroristických činů (GTD). Analýza bude prováděna pomocí procedur CF-Miner a SD4ft-Miner systému LISp-Miner, který je akademickým systémem pro dobývání znalostí z databází. Práce obsahuje teoretickou část, úvod do doménové oblasti, řešení a interpretace analytických otázek. Hlavním cílem je nalezení odpovědí na položené analytické otázky.
Vedoucí práce: Jan Rauch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses