Analýza čerpání dotací u veřejného a soukromého subjektu včetně specifik řízení projektů podpořených z fondů EU - Lejsek, Filip; Hrůzová, Helena, 1954-; Uhlík, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce se zabývá provedením analýzy čerpání dotací u veřejných a soukromých subjektů a stanovením specifik řízení projektů podpořených z fondů EU u různých typů příjemců dotací. Práce může sloužit jako metodická podpora pro potencionální žadatele o podporu z fondů EU. Práce bude analyzovat fond ROP NUTS II Jihozápad, který byl zásadním fondem pro čerpání dotací v období 2007 – 2013 v Jihočeském a Západočeském kraji. Práce obsahuje zpracování návrhu vylepšení postupů pro veřejné a soukromé subjekty ke zvýšení úspěšnosti čerpání dotací na jejich projekty v oblasti fondů EU. Jsou analyzována specifika a odlišnosti v projektovém řízení u různých typů příjemců dotace z důvodu identifikace klíčových postupů a stanovení doporučení pro jednotlivé subjekty při přípravě projektových žádostí.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses