Environmentální politika Evropské unie a Čínské lidové republiky - Šplíchalová, Iveta; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Bič, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce se věnuje spolupráci v oblasti environmentální politiky Číny a Evropské unie. V práci je sledována činnost EU a Číny na jednotlivých úrovních vnější aktivity. Pro zhodnocení spolupráce budou analyzovány legislativní akty, které se k danému tématu vážou, a prozatím dosažené úspěchy v oblasti environmentální politiky. Důraz je kladen na podepsané strategické smlouvy a vzniklé platformy, na nichž probíhá dialog o otázkách ochrany životního prostředí.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: evropská integrace [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses