Nový výrobní a skladovací layout LASVIT s.r.o. - Vlčková, Martina; Svobodová, Hana, 1961-; Plášková, Alena, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Bakalářská práce se zabývá navrhnutím skladového a výrobního layoutu ve firmě LASVIT s.r.o. Cílem práce je navrhnutí možných layoutů na základě provedených analýz. Práce je rozdělena do dvou částí. V první části jsou definovány teoretické poznatky z odborné literatury z oboru výroby a skladování. Praktická část je zaměřená na současné fungování výroby a skladování ve společnosti LASVIT s.r.o., skladované položky jsou detailně analyzovány, nadále jsou popsány současné požadavky na výrobu, na zóny, které je potřeba v layoutu zahrnout a na pracoviště, jejich počet a zaměření. V závěru práce jsou na základě stanovených požadavků navrhnuty možné layouty nové výrobní a skladovací haly.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses