Analýza stylu manažerského řízení v servisní bankovní instituci - Hajná, Tereza; Surynek, Alois, 1954-; Lorencová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Předmětem této diplomové práce je analýza stylů řízení čtyř manažerů v servisní bankovní instituci. Teoretická část práce vymezuje pojmy z oblasti osobnosti manažera, pozice a role manažera v organizaci, řízení lidí a působení stylů řízení manažerů na podřízené. V empirické části práce je na základě dotazníkového šetření provedena analýza stylů řízení čtyř manažerů. Také je zde zkoumána spokojenost podřízených se stylem řízení jejich manažera. V závěru diplomové práce jsou shrnuty poznatky vyplývající z výzkumu a stanovená doporučení pro manažery, která mohou zvýšit spokojenost jejich podřízených.
Vedoucí práce: Alois Surynek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses