Vyvolané náklady zadávání veřejných zakázek - Hudečková, Veronika; Maaytová, Alena; Gajdošová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cílem této diplomové práce je u vybraných firem určit na základě zpracování dotazníků výši celkových vyvolaných nákladů zadávání veřejných zakázek v roce 2016. Práce se skládá z teoretických kapitol přibližujících problematiku veřejných zakázek, transakčních nákladů a legislativního vývoje veřejného zadávání v České republice. Praktická část práce se zaměřuje na analýzu vyvolaných nákladů a předkládá doporučení k zefektivnění celého zadávacího procesu.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses