Hledání nových příležitostí pro rozvoj eventové agentury - Kunčíková, Barbora; Andera, Michal, 1984-; Mejzlík, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce se zabývá hledáním a výběrem příležitostí v cestovním ruchu zaměřeného na rozlučky se svobodou. Hlavním cílem práce je identifikovat potenciálně nejzajímavější příležitosti pro společnost Speemsy s.r.o. a vytvořit návod na jejich výběr vycházející ze zkušeností a znalostí odběratelských agentur. Takto identifikované a vybrané příležitosti jsou doporučeny k dalšímu rozpracování a porovnání na úrovni podnikatelských konceptů. K tomuto účelu byla využita obsahová analýza provedených rozhovorů se zástupci spolupracujících agentur. Postup pro hledání a hodnocení nových příležitostí pomocí sítě kontaktů, který byl navržen v této diplomové práci, mohou snadno replikovat i další firmy za účelem rozvoje svého podnikání.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses