Hodnocení vědy a výzkumu v ČR na příkladu konkrétní vědecké instituce - Kušiak, Kryštof (2017)
Financování vědy a výzkumu v ČR je nezbytnou součástí národního hospodářství. Diplomová práce si klade za cíl zanalyzovat prostředí, které českou vědu formuje, zhodnotit její pozici a na příkladu konkrétní veřejné výzkumné instituce prozkoumat financování, hospodaření a specifika ekonomického řízení tohoto typu organizací.