Hodnocení vědy a výzkumu v ČR na příkladu konkrétní vědecké instituce - Kušiak, Kryštof; Sieber, Martina; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Financování vědy a výzkumu v ČR je nezbytnou součástí národního hospodářství. Diplomová práce si klade za cíl zanalyzovat prostředí, které českou vědu formuje, zhodnotit její pozici a na příkladu konkrétní veřejné výzkumné instituce prozkoumat financování, hospodaření a specifika ekonomického řízení tohoto typu organizací.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses