Uplatnění DPH v oblasti nemovitostí - Mikyska, Adéla (2017)
Významnou oblast v rámci DPH tvoří mimo jiné i poskytování služeb spojených s nemovitými věcmi. A právě na tuto problematiku se zaměřuje předkládaná diplomová práce. Čtenáři v diplomové práci naleznou analýzu české a evropské legislativy a judikaturu Soudního dvora Evropské unie týkající se definování pojmu nemovitost a dalších pojmůsouvisejících s poskytováním služeb spojených s nemovitými věcmi. Pro praktické užití, zde čtenáři také naleznou modelové příklady zaměřené právě na představovanou oblast.