Uplatnění DPH v oblasti nemovitostí - Mikyska, Adéla; Zídková, Hana; Šťastná, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Významnou oblast v rámci DPH tvoří mimo jiné i poskytování služeb spojených s nemovitými věcmi. A právě na tuto problematiku se zaměřuje předkládaná diplomová práce. Čtenáři v diplomové práci naleznou analýzu české a evropské legislativy a judikaturu Soudního dvora Evropské unie týkající se definování pojmu nemovitost a dalších pojmůsouvisejících s poskytováním služeb spojených s nemovitými věcmi. Pro praktické užití, zde čtenáři také naleznou modelové příklady zaměřené právě na představovanou oblast.
Vedoucí práce: Hana Zídková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses