Podnikatelský plán -- Patron finance, s.r.o. - Sillik, Jiří (2017)
Tato diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu společnosti Patron finance, s.r.o. Cílem diplomové práce je vypracování podnikatelského plánu společnosti Patron finance, s.r.o a ověření ekonomické životaschopnosti projektu. Dílčím cílem práce je popsat nový přístup k podnikání a dát jej do kontrastu s klasickým přístupem k podnikání. Vzhledem ke vhodnosti aplikace nového přístupu k podnikání na začínající podnik bude podnikatelský plán doplněn o metodické pomůcky lean startupu. V praktické části bude rovněž provedena analýza získaných dat z reálné marketingové kampaně a výstupy budou dále využity v rámci finančního plánu podniku, kde budou uvedeny plánované výkazy zisků a ztrát, rozvahy a výkazy cash flow ve dvou variantách. Závěrem bude zhodnocen potenciál tohoto projektu na základě informací z podnikatelského plánu.