Podnikatelský plán -- Patron finance, s.r.o. - Sillik, Jiří; Kešner, Martin; Andera, Michal, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu společnosti Patron finance, s.r.o. Cílem diplomové práce je vypracování podnikatelského plánu společnosti Patron finance, s.r.o a ověření ekonomické životaschopnosti projektu. Dílčím cílem práce je popsat nový přístup k podnikání a dát jej do kontrastu s klasickým přístupem k podnikání. Vzhledem ke vhodnosti aplikace nového přístupu k podnikání na začínající podnik bude podnikatelský plán doplněn o metodické pomůcky lean startupu. V praktické části bude rovněž provedena analýza získaných dat z reálné marketingové kampaně a výstupy budou dále využity v rámci finančního plánu podniku, kde budou uvedeny plánované výkazy zisků a ztrát, rozvahy a výkazy cash flow ve dvou variantách. Závěrem bude zhodnocen potenciál tohoto projektu na základě informací z podnikatelského plánu.
Vedoucí práce: Martin Kešner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses