Podnikatelský plán - Online půjčovna lyží - Křivánek, Petr (2017)
Předmětem diplomové práce je podnikatelský plán půjčovny lyží, která bude fungovat formou online prodeje. Teoretická část se věnuje obecnému pojetí podnikatelského plánu a rozboru jeho jednotlivých částí, které je možné pro daný projekt aplikovat. Praktická část se zaměřuje na konkrétní postup založení a provozování půjčovny lyží. Cílem diplomové práce je sestavení plného podnikatelského plánu pro online půjčovnu Skiline a ověření rentability projektu.