Podnikatelský plán - Online půjčovna lyží - Křivánek, Petr; Kešner, Martin; Černý, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Předmětem diplomové práce je podnikatelský plán půjčovny lyží, která bude fungovat formou online prodeje. Teoretická část se věnuje obecnému pojetí podnikatelského plánu a rozboru jeho jednotlivých částí, které je možné pro daný projekt aplikovat. Praktická část se zaměřuje na konkrétní postup založení a provozování půjčovny lyží. Cílem diplomové práce je sestavení plného podnikatelského plánu pro online půjčovnu Skiline a ověření rentability projektu.
Vedoucí práce: Martin Kešner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses