Zlepšení efektivity strojního zařízení ve společnosti LATECOERE Czech Republic s.r.o. - Bednář, Petr (2017)
Diplomová práce se zabývá zlepšením efektivity strojního zařízení v konkrétní společnosti. K dosažení zlepšení procesu jsou využity principy Lean Managementu a metodika DMAIC, která pomocí logických kroků řeší problém, kterým je nízká efektivita CNC soustruhů, konkrétně se jedná o nízký poměr mezi výrobním a disponibilním časem. Práce je zaměřena na analýzu prostojů a jejich kořenových příčin, zavedení opatření pro jejich eliminaci a následné zvýšení celkové efektivity zařízení.