Zlepšení efektivity strojního zařízení ve společnosti LATECOERE Czech Republic s.r.o. - Bednář, Petr; Martínez, Felipe; Plášková, Alena, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce se zabývá zlepšením efektivity strojního zařízení v konkrétní společnosti. K dosažení zlepšení procesu jsou využity principy Lean Managementu a metodika DMAIC, která pomocí logických kroků řeší problém, kterým je nízká efektivita CNC soustruhů, konkrétně se jedná o nízký poměr mezi výrobním a disponibilním časem. Práce je zaměřena na analýzu prostojů a jejich kořenových příčin, zavedení opatření pro jejich eliminaci a následné zvýšení celkové efektivity zařízení.
Vedoucí práce: Felipe Martínez
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses