Podnikatelský plán - rozšíření ubytovacích kapacit - Veselý, Ondřej (2017)
Diplomová práce se zabývá analýzou současného stavu fungování hotelu a vypracováním podnikatelského plánu pro rozšíření ubytovacích kapacit. Teoretická část seznamuje čtenáře se specifiky ubytovacích a stravovacích zařízení, na které navazuje obsah a struktura podnikatelského plánu, jehož realizace je předmětem praktické části diplomové práce. Cílem diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu pro potenciální rozšíření ubytovacích kapacit již existujícího hotelu a vyhodnocení realizovatelnosti záměru včetně stanovení doby návratnosti investice.