Podnikatelský plán - rozšíření ubytovacích kapacit - Veselý, Ondřej; Habrmanová, Blanka; Mísař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce se zabývá analýzou současného stavu fungování hotelu a vypracováním podnikatelského plánu pro rozšíření ubytovacích kapacit. Teoretická část seznamuje čtenáře se specifiky ubytovacích a stravovacích zařízení, na které navazuje obsah a struktura podnikatelského plánu, jehož realizace je předmětem praktické části diplomové práce. Cílem diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu pro potenciální rozšíření ubytovacích kapacit již existujícího hotelu a vyhodnocení realizovatelnosti záměru včetně stanovení doby návratnosti investice.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses