Strategie rozvoje značky a marketingu v neziskové organizaci -- Budějovický Majáles - Černý, Lukáš (2017)
Tato práce se zabývá otázkou budování značek a tvorby marketingových plánů v neziskových organizacích. Definuje a analyzuje základní principy, ze kterých je potřeba při těchto činnostech vycházet. Autor ve své práci vychází ze své desetileté zkušenosti z několika neziskových organizací. Výsledkem práce je vytvořený Framework, který zohledňuje specifika neziskových organizací a umožňuje tak organizacím jednoduchým způsobem ukotvit svou značku a dále ji rozvíjet. Součástí „Frameworku“ je i doporučený postup při tvorbě marketingových plánů, rovněž jednoduše použitelný neziskovými organizacemi. Využitelnost samotného „Frameworku“ je v práci ilustrován na organizaci pořádající Budějovický Majáles.