Strategie rozvoje značky a marketingu v neziskové organizaci -- Budějovický Majáles - Černý, Lukáš; Machek, Martin; Kašpárek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato práce se zabývá otázkou budování značek a tvorby marketingových plánů v neziskových organizacích. Definuje a analyzuje základní principy, ze kterých je potřeba při těchto činnostech vycházet. Autor ve své práci vychází ze své desetileté zkušenosti z několika neziskových organizací. Výsledkem práce je vytvořený Framework, který zohledňuje specifika neziskových organizací a umožňuje tak organizacím jednoduchým způsobem ukotvit svou značku a dále ji rozvíjet. Součástí „Frameworku“ je i doporučený postup při tvorbě marketingových plánů, rovněž jednoduše použitelný neziskovými organizacemi. Využitelnost samotného „Frameworku“ je v práci ilustrován na organizaci pořádající Budějovický Majáles.
Vedoucí práce: Martin Machek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses