Nástroje testování responzivního designu - Pulgret, Adam (2017)
Tato diplomová práce je zaměřena na nástroje testování responzivního designu. Jejím hlav-ním cílem je hodnocení vybraných nástrojů pro testování responzivního web designu. V teoretické části práce je popsána oblast testování použitelnosti a je vysvětlen pojem responzivní design, jeho zásady a základní nástroje. Dále jsou představeny možnosti, jak testovat responzivní design, a důležité faktory testování. V praktické části práce jsou vy-hledány nástroje na testování responzivního designu a jejich hodnocení podle navržených kritérií. Dále tato část obsahuje test responzivního designu webu „vse.cz“.