Nástroje testování responzivního designu - Pulgret, Adam; Buchalcevová, Alena, 1958-; Doležel, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Tato diplomová práce je zaměřena na nástroje testování responzivního designu. Jejím hlav-ním cílem je hodnocení vybraných nástrojů pro testování responzivního web designu. V teoretické části práce je popsána oblast testování použitelnosti a je vysvětlen pojem responzivní design, jeho zásady a základní nástroje. Dále jsou představeny možnosti, jak testovat responzivní design, a důležité faktory testování. V praktické části práce jsou vy-hledány nástroje na testování responzivního designu a jejich hodnocení podle navržených kritérií. Dále tato část obsahuje test responzivního designu webu „vse.cz“.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses