Hodnocení podnikatelské příležitosti - Martinec, Tomáš; Andera, Michal, 1984-; Habrmanová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Hlavním cílem práce je analýza podnikatelské příležitosti v podobě služby na sdílení elektrických skútrů v Praze a posouzení jejího potenciálu. V teoretické části se zabývám nástrojem Lean Canvas a teorii kvalitativního rozhovoru. V praktické části představuji několik sérií rozhovorů, na základě nichž jsem provedl závěrečné ohodnocení. V práci jsou prezentovány výsledky z rozhovorů s aktivními uživateli obdobné služby v Berlíně, rozhovory s potenciálními zákazníky o problému dopravy v Praze a diskuze nad navrhovaným business modelem s experty z podnikové praxe.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses