Strategie v budování osobního brandu - Prošek, Jan; Habrmanová, Blanka; Mareš, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Práce se zaměřuje na problematiku osobního brandingu z pohledu freelancera. Jejím cílem je představit nejmodernější nástroje a postupy pro budování osobního brandu, analyzovat současný stav osobního brandu autora této práce a vytvořit doporučení pro budoucí vývoj. Představeny jsou klasické marketingové nástroje jako je SWOT analýza, mise, vize a analýza pěti sil. Teorie je však strukturována dle doporučeného postupu budování osobního brandu podle předních influencerů z oblasti online marketingu. Nechybí ani přehled možných médií k propagaci a teorie obsahové a komunikační strategie. Následně, v části praktické, jsou uvedené techniky aplikovány na skutečném brandu “ekonom na cestách”. Na základě obsahové analýzy jsou odhaleny silné stránky brandu a díky tomu jsou vypracovány grafické návrhy a doporučení pro tvorbu webu a dalších prvků inbound strategie.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses