Podnikatelský plán a marketingová strategie projektu PHOčko - Trinh, Hai Yen; Habrmanová, Blanka; Mareš, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce je zaměřená na přípravu podnikatelského plánu a marketingové strategie projektu PHOčko. Cílem diplomové práce je tak komplexní a objektivní posouzení životaschopnosti podnikatelského záměru. V teoretické části budou popsány základní pojmy podnikání, specifika start-upů, podnikatelský plán a jeho struktura a návrh marketingové strategie. Praktická část práce bude mít zejména reálný přínos pro autorku, protože bude obsahovat podnikatelský plán krok za krokem pro již zmiňovaný projekt. Dále bude v praktické části také definována marketingová strategie. Její součástí bude také navržení komunikačního mixu včetně využití moderních online kanálů.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses