JSON podpora v Javě Enterprise a její srovnání s konkurenčními řešeními - Král, David; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Batelka, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Tato práce je primárně zaměřena na kompletní zmapování existující podpory pro JSON v Javě Enterprise. Projekty, které se touto problematikou zabývají v Javě Enterprise, jsou v této práci popsány a je uvedena jejich funkcionalita a základní použití. V druhé části jsou představeny konkurenční frameworky, které se zabývají stejnou oblastí zpracování JSON dokumentů. Tyto frameworky jsou základně popsány a následně je provedena řada testů testujících funkce či výkonnost mezi těmito frameworky a projekty v Javě Enterprise. Jednotlivé kritéria testů jsem si vymýšlel sám a následně je zpřesňoval či rozšiřoval při konzultaci se svými kolegy v práci.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses