Hodnocení CSR v konkrétní firmě jako podklad pro tvorbu nefinančního auditu - Černá, Zuzana; Legnerová, Kateřina, 1965-; Bílková, Kristína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce se zabývá tématy společenské odpovědnosti firem (CSR) a nefinančního reportingu. První část práce vychází ze současné odborné literatury a vymezuje dané pojmy. Druhá část práce se zabývá společenskou odpovědností a jejím hodnocením v konkrétní společnosti. Cílem práce je zhodnotit CSR skupiny B. Braun v České a Slovenské republice a podat ucelený přehled společensky odpovědných aktivit této firmy, který bude sloužit jako jeden z podkladů pro tvorbu nefinančního auditu v roce 2018. K hodnocení bude využita metoda KORP, která je nejčastější metodou hodnocení CSR v České republice.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses