Možnosti využití sociálních sítí pro salón Beauty Bar - Hoang Phuong, Thao (2017)
Tato bakalářská práce je zaměřená na využívání sociálních sítí jako marketingový nástroj. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, které jsou potřeba k pochopení teorie týkající se sociálních sítí a možnosti propagace prostřednictvím sociálních médií. Praktická část se soustřeďuje konkrétně na salón Beauty Bar by Bara K., který se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti moderního make-upu a vlasového stylingu. Jednotlivé kapitoly této části se soustřeďují na základní charakteristiku salónu, jak se jí daří marketingově působit na sociálních sítích a tyto výsledky jsou porovnány s tím, jaký má vliv aktivita na sociálních sítích na tržby. Poslední část je věnována návrhu způsobu práce se sociální sítí Facebook. Tyto závěrečné návrhy vychází z ankety, a z testování placené propagace na Facebooku. Cílem této práce je pomoci majitelce salónu Beauty Bar co nejlépe využít komunikace prostřednictvím sociálních sítí, zejména Facebooku, a dostat tak její salón do širší veřejnosti.