Návrh zavedení procesu outsourcingu ve vybrané organizaci - Vrubleuskaya, Hanna (2018)
Tato bakalářská práce je věnována problematice zavedení outsourcingu, která je v dnešní době velice aktuálním tématem. Outsourcing IS/ICT může společnostem poskytnout celou řadu konkurenčních výhod. Cílem práce je navrhnout zavedení procesu outsourcingu ve vy-brané organizaci. Za účelem splnění cíle je bakalářská práce rozdělena do třech kapitol, při-čemž první kapitola shrnuje teoretická východiska nutná pro pochopení problematiky proce-su outsourcingu, v této kapitole je prozkoumán postup a jednotlivé fáze procesu outsourcin-gu. Ve druhé a třetí kapitole se zaměřuji na praktické využití outsourcingu vybraného proce-su. Na začátku se věnuji analýze a hodnocení současného stavu procesů vybrané společnosti, dále na základě výsledku hodnocení současného stavu se pokusím navrhnout vhodné out-sourcingové řešení pro vylepšení procesu.