Návrh zavedení procesu outsourcingu ve vybrané organizaci - Vrubleuskaya, Hanna; Basl, Josef, 1961-; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tato bakalářská práce je věnována problematice zavedení outsourcingu, která je v dnešní době velice aktuálním tématem. Outsourcing IS/ICT může společnostem poskytnout celou řadu konkurenčních výhod. Cílem práce je navrhnout zavedení procesu outsourcingu ve vy-brané organizaci. Za účelem splnění cíle je bakalářská práce rozdělena do třech kapitol, při-čemž první kapitola shrnuje teoretická východiska nutná pro pochopení problematiky proce-su outsourcingu, v této kapitole je prozkoumán postup a jednotlivé fáze procesu outsourcin-gu. Ve druhé a třetí kapitole se zaměřuji na praktické využití outsourcingu vybraného proce-su. Na začátku se věnuji analýze a hodnocení současného stavu procesů vybrané společnosti, dále na základě výsledku hodnocení současného stavu se pokusím navrhnout vhodné out-sourcingové řešení pro vylepšení procesu.
Vedoucí práce: Josef Basl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses