Doporučující programy jako nástroj rozšiřování zákaznické báze - Chvojka, Jan; Koliš, Karel; Kolesár, Marián; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce se zabývá problematikou návrhu doporučujících programů a jejich uplatněním jako akvizičního nástroje ve firmách. Vzhledem k síle osobních doporučení a možnostem stimulování stávajících zákazníků k šíření takových doporučení právě formalizovanými programy se jedná o metodu, kterou k rozšiřování zákaznické základny využívá v současné době řada společností. V teoretické části se práce zaměřuje na podstatu těchto programů a rešerši odborných zdrojů, které se různými aspekty jejich fungování zabývají. Na základě získaných poznatků potom v praktické části zkoumá již realizované doporučující programy a zavádění nového programu ve společnosti Avast Software. Cílem práce je analyzovat data o výsledcích v minulosti ukončeného a nově zavedeného doporučujícího programu této firmy, zmapovat zajímavé prvky programů jiných firem a navrhnout možné optimalizace a rozšíření tohoto projektu pro budoucí zvyšování jeho efektivity a atraktivity.
Vedoucí práce: Karel Koliš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses