Analýza informačního systému vybrané firmy a návrh zefektivnění získání informací z vybraného reportu - Kočí, Tomáš (2017)
Tato bakalářská práce pojednává o informačních systémech ve firmě a možných hrozbách pro podniková data. Je v ní analyzován informační systém vybrané společnosti, architektura zdrojů aplikací a také popis pracovních pozic, neboť každá pracovní pozice této společnosti potřebuje určitou část tohoto informačního systému. Zajímavosti o zavedení hlavního informačního systému - Micros v dané firmě jsou v práci také obsaženy. Následuje analýza části informačního systému, kterou využívají instruktoři. Je popsán způsob, jakým instruktor pracuje s daty z vybraného reportu a navržen efektivnější způsob práce s tímto reportem. Tato efektivita je na konci práce měřena časem, který byl potřeba na získání informací z vybraných 10 reportů.