Analýza informačního systému vybrané firmy a návrh zefektivnění získání informací z vybraného reportu - Kočí, Tomáš; Mildeová, Stanislava, 1959-; Luc, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Tato bakalářská práce pojednává o informačních systémech ve firmě a možných hrozbách pro podniková data. Je v ní analyzován informační systém vybrané společnosti, architektura zdrojů aplikací a také popis pracovních pozic, neboť každá pracovní pozice této společnosti potřebuje určitou část tohoto informačního systému. Zajímavosti o zavedení hlavního informačního systému - Micros v dané firmě jsou v práci také obsaženy. Následuje analýza části informačního systému, kterou využívají instruktoři. Je popsán způsob, jakým instruktor pracuje s daty z vybraného reportu a navržen efektivnější způsob práce s tímto reportem. Tato efektivita je na konci práce měřena časem, který byl potřeba na získání informací z vybraných 10 reportů.
Vedoucí práce: Stanislava Mildeová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses