Analýza marketingové komunikace značky JBL - Míka, Matyáš; Mareš, Jan, 1986-; Pešek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce se zabývá tématem analýzy marketingové komunikace značky JBL, přičemž hlavním cílem práce je na základě získaných dat navrhnout doporučení, která mohou být uplatněna v rámci marketingové komunikace této značky v ČR. Součástí je představení značky JBL, která je srovnávána s konkurencí na audio trhu, přičemž důraz je kladen především na marketingové aktivity a komplexní analýzu marketingové komunikace JBL v globálním měřítku a následně také v rámci ČR. K naplnění cíle práce byl autorem vytvořen vlastní kvantitativní výzkum, jehož účelem bylo zanalyzovat vnímání marketingové komunikace značky JBL veřejností. V návaznosti na toto téma bylo v práci využito i kvalitativního výzkumu, který zkoumal stejné téma detailněji u zákazníků JBL. Výsledky této práce, které jsou formulovány jako doporučení, mohou být následně využity v marketingové komunikaci JBL v ČR.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses