Ověření dosaženého efektu kampaně "Sahám si na ně každý měsíc - #prsakoule" - Myšková, Veronika (2017)
Loono je nezisková organizace, která vzdělává v oblasti kardiovaskulárních a onkologických onemocnění. Kampaň „Sahám si na ně každý měsíc – #prsakoule", zaměřující se na prevenci rakoviny prsou a varlat, sklízí díky své výrazné a inovativní komunikaci mnoho úspěchů a uznání i mimo neziskový sektor. Tato práce si klade za cíl zhodnotit její skutečný přínos v rámci cílové skupiny kampaně. Vznikne tak komplexní přehled zásahu kampaně za pomocí metrik sociálních sítí, zmínek v médiích či samotné návštěvnosti vzdělávacích workshopů včetně rozboru její komunikační strategie, jenž završí kvantitativní výzkum, mapující prozatimní efekt kampaně. Na závěr dojde také k identifikaci případných ovlivňujících faktorů, díky kterým kampaň (ne)byla úspěšná.