Metody vyhledávání a získávání zaměstnanců prostřednictvím externího dodavatele lidských zdrojů - Záhora, Daniel (2017)
Cílem diplomové práce je porovnat účelnost a účinnost jednotlivých metod vyhledávání a získávání zaměstnanců prostřednictvím externího dodavatele lidských zdrojů. Pomocí komparace jednotlivých metod chci ve své práci zjistit, která metoda je nejvhodnější pro vyhledání a získání lidských zdrojů na odlišné typy a úrovně pozic. Nejdříve statisticky vyhodnotím desítky obchodních případů a tyto dílčí výsledky pak budou východiskem pro další výzkum, na kterém budou aplikovány a zhodnoceny zkoumané metody vyhledávání. To zároveň povede k potvrzení nebo vyvrácení vhodnosti jejich aplikace pro určitý typ pozice.