Metody vyhledávání a získávání zaměstnanců prostřednictvím externího dodavatele lidských zdrojů - Záhora, Daniel; Král, Pavel; Hofírek, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cílem diplomové práce je porovnat účelnost a účinnost jednotlivých metod vyhledávání a získávání zaměstnanců prostřednictvím externího dodavatele lidských zdrojů. Pomocí komparace jednotlivých metod chci ve své práci zjistit, která metoda je nejvhodnější pro vyhledání a získání lidských zdrojů na odlišné typy a úrovně pozic. Nejdříve statisticky vyhodnotím desítky obchodních případů a tyto dílčí výsledky pak budou východiskem pro další výzkum, na kterém budou aplikovány a zhodnoceny zkoumané metody vyhledávání. To zároveň povede k potvrzení nebo vyvrácení vhodnosti jejich aplikace pro určitý typ pozice.
Vedoucí práce: Pavel Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: personální management; personální agentury; přijímací řízení; úřady práce; personální poradenství; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personnel management; employment companies; employee selection; employment agencies; personnel counseling; master's theses